- Maximize your impact -

Voor ondernemers die in 6 maanden een ijzersterke basis willen opbouwen waarmee ze kunnen doorgroeien naar 10k maanden.

Jij bent je onderneming gestart om impact te maken. Een bijdrage te leveren aan een betere wereld en daarmee financiële en persoonlijke vrijheid te creëren. Je bent al een tijdje bezig, je draait ook al een fijne omzet alleen mag het consistenter, meer en beter. Jij bent geen eendagsvlieg en je bedrijf is geen hobbymatige bezigheid..

Jij bouwt aan een imperium. Je gelooft in jezelf en ziet de potentie. Je wilt groeien, meer naamsbekendheid en impact maken. Alleen weet je niet hoe je dit online kunt aanpakken, je doet nu maar wat. Je bent vooral veel en druk bezig met je online zichtbaarheid, zonder dat het je consistent klanten oplevert. Hier ben je klaar mee. Jij wilt praktisch aan de slag. Actie- en doelgericht zodat je precies weet wat je maandelijks, wekelijks en dagelijks moet doen voor een consistente klantenstroom én omzet. Niet met methodes die moeten, maar op een manier waar jij je goed bij voelt.
Ondernemers 1:1 begeleid naar winstgevend resultaat
0 +

Jij bent

Je bent meer dan slechts een ondernemer; je bent een gepassioneerde expert met de juiste instelling om van je onderneming een groot succes te maken. Hoewel je niet langer als beginner wordt beschouwd, aarzel je om jezelf te betitelen als een gevestigde ondernemer omdat je al geruime tijd op een bepaald punt lijkt te blijven hangen.

 

Die stagnatie is iets waar je genoeg van hebt. Je verlangt naar meer: een grotere impact, een breder bereik, en een hogere omzet. Je hebt je bedrijf niet gestart met de intentie om bescheiden te spelen. Jouw streven is gericht op voortdurende groei en het bereiken van maximale successen.

 

Jij wilt niets liever dan doorgroeien naar 10k maanden. Je gelooft ook dat het haalbaar is, maar je ziet nog niet HOE. Het ontbreekt je aan het exacte plan om dit te realiseren.

 

Het zou je veel rust en voldoening geven als je een meer consistente omzet kunt genereren, zonder de onzekerheid van een toevallige uitschieter in de ene maand en zorgen over het dekken van vaste lasten in de volgende.

 

Momenteel doe je van alles maar het is vooral natte vingerwerk, een helder plan ontbreekt. Je verlangt naar financiële stabiliteit, ver weg van de zorgen over vaste lasten. Het is tijd om niet langer afhankelijk te zijn van toevallige pieken en dalen, maar te werken met een betrouwbaar omzetplan.

Open en eerlijke communicatie is voor mij één van de belangrijkste aspecten voor een succesvolle samenwerking. Ik beloof je de juiste handvatten aan te reiken zodat jij precies weet wat je te doen hebt om je omzet minimaal te verdubbelen.

Kijk eens naar deze cijfers

Aantal jaar werkzaam als marketing strateeg
0
Ondernemers geholpen met online zichtbaarheid & marketing
0 +
Ondernemers 1:1 begeleid naar winstgevend resultaat
0 +

Maximize is voor jou als

  • Je een dienstverlenende ondernemer bent met een echte go-getter mindset en bereid bent om gerichte stappen te zetten voor exponentiële bedrijfsgroei

  • Je in de actiestand wilt komen. Geen overvloed aan kennis, maar werken vanuit structuur en actie. 

  • Je bereid bent om je grenzen te verleggen en bold moves te maken. Je niet alleen maar vanuit gevoel hoeft te werken maar juist vanuit bewezen strategieën. 

  • Je een mentor zoekt die altijd eerlijk en direct is zodat je vanuit opbouwende feedback direct verandering kunt toepassen.

       

Een manier waarop jij vol zelfvertrouwen online durft én wilt zijn

aanbod

Wat MAXIMIZE inhoudt

6 maanden intensieve coaching

We werken samen aan een krachtige online strategie en optimale zichtbaarheid voor jouw business.

1:1 Live kick-off dag

Een diepgaande start waarin we jouw doelen gaan opstellen. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw strategische productaanbod, je doelgroep en je strategische plan.

Maandelijkse coach sessies

Online coach sessies om jouw actiepunten te bespreken, voortgang te evalueren en nieuwe impactvolle acties te bepalen.

Persoonlijk contact en feedback

Je krijgt toegang tot ons gezamenlijke Trello-bord voor vragen en het delen van documenten voor feedback. Daarnaast is het mogelijk om dringende vragen te stellen via Whatsapp.

Een jaar toegang tot de online academy

Je krijgt een jaar lang toegang tot exclusieve content zoals learning video's, templates, blueprints, en podcasts. In de academy leer je alles over impactvolle acties die ervoor zorgen dat je super efficiënt jouw omzetdoelen gaat halen.

Extra: online community

Uit eigen ervaring weet ik dat een groep je enorm kan versterken. Daarom faciliteer ik dit groepselement om elkaar te supporten, vragen te stellen en van elkaar te leren. Zo zijn er maandelijks ook (gast)masterclasses waar je aan deel kunt nemen.

Benieuwd of dit programma passend is voor jou?

Dit is wat jij bereikt met Maximize

Wat is de investering?

Het traject is 6 maanden maar je hebt de mogelijkheid de investering te voldoen in 7 termijnen of in 1 termijn,

7 termijnen

€650

Excl. BTW

No payment method connected. Contact seller.

1 Termijn

€4500

Excl. BTW

No payment method connected. Contact seller.

Ben je klaar voor exponentiële bedrijfsgroei?

Jij bent al overtuigd van het feit dat je het anders wilt in je bedrijf. Je weet ook dat je daar hulp bij nodig hebt, maar vind het nog spannend om te investeren. Je dromen zijn groter dan je angst en dit wil je hoe dan ook waarmaken.

Ik kijk eerlijk met je mee wat je wanneer nodig hebt om bedrijfsgroei te realiseren. Tijdens een matchcall kijk ik in 45 minuten met je mee welke concrete stappen jij nodig hebt om je doelen te behalen en je dromen te realiseren. Ik ben eerlijk en direct en trek je nergens in. Een matchcall is 100% vrijblijvend en het is helemaal aan jou wat je met het advies doet.

FAQ

Alles rondom ondernemen, marketing en sales. Ik ben er om je persoonlijk op strategisch niveau te helpen met de optimalisatie van je online zichtbaarheid. Dit is allesomvattend. Denk aan online marketing, social media marketing, e-mail marketing en content marketing.

 

Ik kijk echt persoonlijk met je mee waar er voor jou kansen liggen, hoe we die gaan oppakken en toepassen. Wat past er bij jou en waar wordt je blij van?

 

Dit traject is echt gericht op actie. Daarom krijg je concrete maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse acties toegewezen.

 

Even praktisch een aantal dingen op een rijtje waar ik je onder andere mee help:

 

– Het vinden van jouw onderscheidende vermogen 

– Het bepalen en aanspreken van je ideale klant

– Het opzetten van actieve- en passieve marketingmethodes zodat je wel altijd zichtbaar bent, maar niet altijd zelf online

– Prioriteiten stellen. We werken met concrete acties die jij wekelijks en dagelijks uitvoert waardoor jij je productiviteit verhoogt en je tijd efficiënt benut

 

– Het schrijven van je website en marketing communicatieteksten die pakkend zijn en raken

– Het aantrekken van nieuwe volgers en klanten

– Meer bereik, impact en omzet

Afhankelijk van jouw resultaten. Als je al een tijdje bezig bent en moeite hebt om een consistente omzet te genereren of steeds vastzit op een plafond tussen de 1500 en 2500 euro per maand, en je streeft naar een omzet van 5k tot 10k per maand, dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. Ook als je een fysiek bedrijf hebt en de overstap wilt maken naar online diensten en verkoop, ben je hier aan het juiste adres.

Om zeker te stellen of dit traject aansluit bij jouw behoeften, adviseer ik je om een matchcall met mij in te plannen.Helemaal begrijpelijk. Probeer echter ook eens vanuit een ander perspectief naar te kijken. Ja, het vergt een investering, maar wat zijn de kosten als je het NIET doet? Wat kost het je aan frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste stappen zet?


Wanneer je niet de juiste kennis hebt en hier niet in investeert verandert er ook niks en zul je ook geen hogere omzet draaien. Om te groeien mag je risico’s nemen en de vraag aan jou is: wanneer ben je daartoe bereid?

Daarnaast mag dit traject je geen geld gaan kosten, alleen opleveren. Hier passen we jouw strategie ook op aan. We gaan voor maximale winst!

Ik heb tientallen ondernemers geholpen met het opzetten van een stevig fundament voor een winstgevend bedrijf. Dienstverlenende ondernemers, kennis ondernemers, coaches en therapeuten. Van brand & web designers, tot foto- en videografen en van orthomoleculair leefstijlcoaches tot aan marketeers.