- Over Eef -

DSC02510-2

Moeder & Ondernemer

Hi, ik ben Eef. Na mijn studie met een specialisatie in marketing heb ik jarenlang marketing- en social media strategieën ontwikkeld voor diverse bedrijven.

 Gedwongen door omstandigheden startte ik fulltime mijn eigen bedrijf en behaalde binnen 2 jaar mijn eerste 10k-maanden, zelfs tijdens een zwangerschap. Al ruim 3 jaar adviseer en coach ik ondernemers op het gebied van marketing, business en sales.

In de periode voordat ik een consistente klantenstroom had opgebouwd, was ik vooral op zoek naar het juiste ‘recept’ voor mijn bedrijf. Na het testen en optimaliseren van verschillende strategieën ontwikkelde ik uiteindelijk mijn eigen werkwijze.

Mijn aanpak zorgt ervoor dat je hoofd- en bijzaken kunt scheiden, zodat je de juiste acties onderneemt die daadwerkelijk resultaat opleveren. Het geeft je het vertrouwen om online aanwezig te zijn en te blijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst, met een groeiende omzet.

Ik communiceer open en direct. Ik hecht niet zozeer waarde aan ‘vertrouwen op je gevoel’ als het gaat om feitelijke business strategieën. Wat ik wel geloof, is dat de resultaten van acties per persoon verschillen. Het is belangrijk om goed te kijken welke strategieën passend zijn voor jou als individu.


Wil je eens kennismaken? Plan hieronder een call!

Wil je kennis maken?