- Growth -

In 3 maanden realiseer jij

Grip op je omzet door structuur, focus en actie. Wil je graag ondernemen vanuit vertrouwen, plezier en rust? Dit realiseer je met een op maat gemaakt actieplan en accountability zodat de klanten binnenstromen! Stel je voor dat je maandelijks vol vertrouwen minimaal 3 nieuwe klanten kunt verwelkomen Wat zou dat voor je betekenen?

Met GROWTH

 • Heb jij niet alleen een op maat gemaakt actieplan om jouw aanbod met gemak te verkopen, dit heb je ook al een aantal keer gedaan tijdens dit traject. Jij weet inmiddels hoe je dit ‘kunstje’ kunt toepassen en hier je standaard manier van werken van te maken.
 • Heb jij wekelijks tientallen nieuwe potentiële klanten via je online kanalen 
 • Ben jij in staat in de eerste maand al 3 klanten extra te maken
 • Voer jij consistent de juiste marketing- en sales acties uit die je klanten oplevert
 • Heb jij de accountability om door te gaan waar je normaal zou stoppen
 • Plant je dagelijks een ‘verkoop zaadje’ waardoor je omzet voorspelbaar wordt 
 • Voel jij je zelfverzekerd over de toekomst van je bedrijf omdat je kunt vertrouwen op jezelf en de acties

Waarom is het tot nu toe nog niet gelukt?

Herken je het dat je veel geld en tijd hebt geïnvesteerd in trainingen en cursussen, maar je dit nog steeds niet terug ziet in je omzet? Je bent dagelijks druk bezig met van alles en nog wat, maar niet met de acties die je klanten opleveren.

Het ontbreekt je niet aan kennis, wél aan de implementatie hiervan.

Je merkt aan jezelf dat je deze – voor jou spannende acties – vermijdt en het alleen niet volhoudt. Je opent je agenda, begint met datgene wat belangrijk is, maar na een week heb je nog steeds geen klanten en na een maand is dit weer het geval. 

Je zoekt terug in de cursussen wat je nou moet doen, maar je hebt geen idee waar het aan kan liggen. Je twijfelt constant of je wel op de juiste weg zit. Je hebt hier en daar een klant, maar je hebt al vaker met jezelf afgesproken: Nu ga ik het echt gewoon doen en volhouden! maar het lukt gewoon niet..

Al snel merk je dat je de focus verliest, je zonder structuur werkt en moeilijk weer in actie komt. Je werkt vooral ad-hoc en er zit niet echt een plan achter, daardoor ga je soms als een raket maar als je even de flow mist kan je gerust de halve dag zitten scrollen omdat je niet weet wat je moet doen.

Je hebt dromen en doelen en deze wil je hoe dan ook realiseren. 

Jij hebt een go-getter mindset, maar je bent even kwijt hoe je dit in kunt zetten terwijl je wel wilt groeien met je bedrijf. Je wilt veel geld verdienen en daarmee mensen helpen. Je beseft je ook dat je hiervoor door moet zetten en dit alleen niet lukt.

Er zijn al honderden uren gestopt in het volgen van trainingen en cursussen. Trainingen en cursussen waar jij misschien in totaal wel €5000,- in geïnvesteerd hebt. Terwijl je nog altijd met de vraag blijft: “Hoe kan ik dit toepassen en implementeren voor mezelf, zodat ik veel geld kan verdienen?”

Stel je eens voor..

dat je meer omzet draait in minder tijd omdat je alleen maar hoeft te focussen op de juiste acties. Dat je niet meer hoeft wakker te liggen met de vraag “Waarom lukt het mij niet?” ” Wat doe ik verkeerd?”. Maar dat je vol zelfvertrouwen je bedrijf runt omdat je eindelijk hebt toegelaten dat je het niet alleen hoeft te doen. 

Dat je succes na succes kunt vieren met gelijkgestemden ondernemers!

 

Dit programma is voor jou als je

 • Op zoek bent naar de juiste impactvolle acties die je écht wat oplevert.
 • Je graag werkt vanuit een simpel en leuk omzet plan.
 • Een “go-getter” mindset hebt. Je bent bereid om écht in de actie te stappen.

   

Dit programma is niet voor jou als je

 • Niet gelooft in je eigen potentie en bang bent voor succes.

Wat dit programma anders maakt dan andere: je krijgt niet alle kennis en informatie over het runnen van een succesvol bedrijf. Je krijgt de juiste informatie én implementatie!”

aanbod

Praktisch wat GROWTH inhoudt

Een 1:1 kick-off met jouw persoonlijk gameplan!

Tijdens deze online kick-off gaan we jouw dagelijkse marketing & sales acties bepalen. Een helder en concreet stappenplan om jouw omzetdoelen te nailen.

Wekelijkse accountability

Iedere week staat er een GROWTH call gepland waar jij bij kunt aansluiten. Deze calls zijn voor accountability én vragen. Je voelt je mega zelfverzekerd en gemotiveerd om de week te knallen.

3 maanden coaching

Je beste kwartaal ooit draaien door full focus 3 maanden samen te werken middels wekelijkse calls voor de juiste focus, concrete acties en vragen BONUS: 3 maanden extra ivm verlof!.

Online academy

Toegang tot al mijn exclusieve content en trainingen. Van lead generatie strategieeën tot aan sales trainingen.

Exclusieve close coaching

2x per maand is er een telegram ochtend waar jij jouw coach vragen kunt insturen en ik jou 1:1 persoonlijk antwoord en coach.

Samen maken we een plan, jij hoeft het alleen nog maar uit te voeren. 

Kan het nog makkelijker!?

De investering

Let op: dit is slechts de pilot prijs, de volgende ronde wordt een volledig DIY versie.

4 termijnen

€645

Excl. BTW

No payment method connected. Contact seller.

1 Termijn

€2498

Excl. BTW

No payment method connected. Contact seller.

Twijfel je nog of dit programma bij je past?

Laten we eerst even bellen

FAQ

Een ijzersterk omzetplan met impactvolle acties waardoor jij in staat bent om minstens 3 nieuwe klanten per maand te verwelkomen. De focus ligt op actieve marketing- en sales acties voor kort en intens resultaat. 

 

Ook stippen we je doelgroep en aanbod aan zodat jij exact weet wat jij te verkopen hebt voor wie!

Dit programma is voor ondernemers die weten wat ze te bieden hebben. Een sterk productaanbod en een gerichte doelgroep zodat de impactvolle acties juist veel omzet opleveren. 

Om zeker te stellen of dit traject aansluit bij jouw behoeften, adviseer ik je om een matchcall met mij in te plannen.

Dat snap ik zo goed, ik heb zelf ook heel vaak spannende investeringen gedaan.. Probeer echter ook eens vanuit een ander perspectief naar te kijken. Ja, het vergt een investering, maar wat zijn de kosten als je het NIET doet? Wat kost het je aan frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste stappen zet?

Wanneer je niet de juiste kennis hebt en hier niet in investeert verandert er ook niks en zul je ook geen hogere omzet draaien. Om te groeien mag je risico’s nemen en de vraag aan jou is: wanneer ben je daartoe bereid?

Daarnaast mag dit traject je geen geld gaan kosten, alleen opleveren. Hier passen we jouw strategie ook op aan. We gaan voor maximale winst!

Ik heb tientallen ondernemers geholpen met het opzetten van een stevig fundament voor een winstgevend bedrijf. Dienstverlenende ondernemers, kennis ondernemers, coaches en therapeuten. Van brand & web designers, tot foto- en videografen en van orthomoleculair leefstijlcoaches tot aan marketeers.