// Maximize your impact

1:1 Mentorship

Voor creatieve ondernemers en coaches die streven naar meer impact én omzet. Onafhankelijk vol vertrouwen succesvol.

Laat mij je even inschatten…

Je bent een ondernemer die al een tijdje bezig is, je draait ook al een fijne omzet met je praktijk alleen mag het consistenter, meer en beter. Jij bent geen eendagsvlieg en je praktijk is geen hobbymatige bezigheid.. Jij bouwt aan een imperium.

Je gelooft in jezelf en ziet de potentie. Je wilt groeien, meer naamsbekendheid en impact maken. Alleen weet je niet hoe je dit online kunt aanpakken, je doet nu maar wat. Je bent vooral veel en druk bezig met je online zichtbaarheid, zonder dat het je consistent klanten oplevert. ​​

 

Hier ben je klaar mee.

Jij wilt praktisch aan de slag. Actie- en doelgericht zodat je precies weet wat je maandelijks, wekelijks en dagelijks moet doen voor een consistente klantenstroom én omzet.

 

Niet met methodes die moeten, maar op een manier waar jij je goed bij voelt.

Dit kunnen wij samen bereiken

Als je bereid bent om er voor te gaan. 100%. Geen excuses.

Jij bent geweldig in wat je doet en nu is het tijd dat je dit laat zien aan de wereld! 

Het is tijd voor verandering zodat je boven de concurrentie uitstijgt en je de juiste positionering inneemt.

 

Jij wilt:

> De autoriteit worden in je markt en écht impact maken

> Meer productiviteit en minder zoeken. Concrete maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse acties die zorgen voor resultaat.

Consistentie. Op elk vlak. Constante online zichtbaarheid, bedrijfsgroei en omzet

> Nu de basis leggen voor jouw toekomst. Toewerken naar een gezinsleven, jouw droomhuis of die prachtige reis

Toch?

Wat zou er veranderen als:

> De tijd en energie die je stopt in je online zichtbaarheid je ook daadwerkelijk meer groei, naamsbekendheid en klanten oplevert?

> Je meer rust en energie ervaart omdat je een consistente online strategie toepast met concrete acties die je ook daadwerkelijk resultaat bezorgd?

> Je vol zelfvertrouwen weet hoe jij je leads om zet in betalende klanten en je een stijgende omzetstroom gaat genereren?

Ik geef je 2 keuzes en ik wil dat je kritisch een beslissing neemt..

Ga je door met wat je doet? Met dus hetzelfde resultaat en geen groei in leads en omzet…

…Of kies je ervoor om het anders te doen en in actie te ondernemen? Waardoor jij wel het resultaat behaald waar je naar verlangt. We samen ervoor gaan zorgen dat je groeit. 

It’s up to you… 

Wil je er graag even over sparren? Hieronder plan je een gratis strategiesessie met mij in.

Werk met mijn unieke methode

Ik heb mijn eigen manier van werken ontwikkeld. Een manier die er voor zorgt dat je wél altijd online zichtbaar bent, maar je zelf niet altijd online hoeft te zijn. Een manier die er voor zorgt dat je hoofd-en bijzaken weet te scheiden, zodat je ook daadwerkelijk de juiste acties uitvoert die je resultaat opleveren.

 

 • Een manier waarop jij vol zelfvertrouwen online durft én wilt zijn.
 • Een manier die er voor zorgt dat je niet alleen nu,
 • maar ook in de toekomst een stijgende omzet draait.

Dit traject is voor jou wanneer jij:

V Momenteel een prima-lopend bedrijf hebt maar continue blijft hangen in omzet

V Een coach of therapeut bent en door wilt groeien naar 5k tot 10k maanden.

Concreet en actiegericht te werk wilt gaan. Je hebt behoefte aan een mentor die je persoonlijk begeleidt op een eerlijke, directe manier.

V Voornamelijk klanten krijgt via-via of offline en graag de vertaalslag wil maken naar het opschalen middels online kanalen

​​

Maar vooral is het voor de ondernemer die voelt dat ze meer wil en kan.

Add Your Heading Text Here

X Niet bereid bent om concrete acties te ondernemen en liever werkt vanuit flow.

X Nog startent bent en geen klanten hebt of hebt gehad.

x Niet openstaat om buiten je comfort zone te stappen als dat betekend dat je groeit.

Stel je eens voor..

Dat je dit bereikt:

Online zichtbaar zijn voelt niet moeilijk of zwaar. Je hebt de juiste kennis en een online strategie die bij je past. Je begrijpt eindelijk hoe je een sterke positionering claimt en hoe je meer leads en omzet krijgt.

 

Je gelooft weer in de kracht van online marketing en runt met vol vertrouwen je bedrijf. Het levert je ook echt iets op. Naamsbekendheid, leads en omzet. 
 

Je hebt een fijne en gezonde balans tussen tijd in online kanalen steken en klanten die je er uit haalt. Je potentiële klant gaat niet meer naar de concurrent toe maar weet jou te vinden. 

Jij hebt een constante online groei: Er komen steeds nieuwe leads bij die je weet om te zetten naar betalende klanten. 

Je durft weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken, Je ziet het gezinsleven al helemaal voor je, scrolt stiekem door Funda opzoek naar je droomhuis of bent je bucketlist-reis al aan het samenstellen.

"Ik wilde mijn ideale klant, mijn aanbod en mijn strategie volledig omgooien. Toen kwam op het juiste moment Eefje op mijn pad en besloot ik een nieuw avontuur aan te gaan. Dat is de beste besteding in mijn bedrijf geweest tot nu toe! Ik miste vooral een stok achter de deur die ervoor zorgde dat ik verder kwam in mijn online zichtbaarheid, maar misschien nog wel meer op persoonlijk vlak. Ik weet nu onder andere hoe ik mijn diensten kan lanceren via Social Media. Op persoonlijk vlak heb ik een stuk meer zelfvertrouwen en kijk ik anders aan naar het delen van mijn eigen leven. Ik durf mij meer te laten zien, zoals ik ben! Na het volgen van het traject is de interactie op mijn Instagram gegroeid en heb ik mijn ideale klant helder in beeld waardoor ik makkelijker content kan creëren en de juiste volgers naar me toe trek. Eefje is betrouwbaar, helder in haar communicatie en durft met jou de volgende stap te zetten. Ze heeft echt mijn grenzen verlegt en door haar heb ik weer vertrouwen in mezelf. Kortom, een geweldig traject!

Dit is wat het programma inhoud:

 • 6 maanden begeleiding
  Wij gaan 6 maanden lang intensief samenwerken aan een sterke online strategie en de online zichtbaarheid voor jouw business. Het opstellen, implementeren en volhouden van zo’n strategie kost energie en tijd. Gedurende deze 4 maanden zal ik jou ondersteunen bij dit proces.

   

 • Strategische Kick-off call van 2,5 uur met voorbereidende opdracht
  Om direct goed te starten hebben wij aan het begin van het traject een uitgebreide kick-off call. Deze call gebruiken we om jouw huidige situatie in kaart te brengen en een sterke basis te leggen voor de aankomende tijd. We gaan dieper in op jouw doelen en stellen op basis daarvan een concreet plan op. Ook maken we een begin aan jouw strategisch plan en plannen we to-do’s waar jij direct mee kunt starten.

 • Elke maand een coach call met mij
  Elke maand spreken we elkaar in een online implementatie call. Hier bespreken we de actiepunten van de afgelopen tijd en hoe het proces tot nu toe verloopt. Natuurlijk kun je deze tijd ook gebruiken om vragen te stellen of onderwerpen te bespreken waar je tegenaan loopt.

 • Persoonlijk contact en feedback 
  Je krijgt toegang tot ons gezamenlijke trello-bord waar je al je vragen kunt stellen, maar ook documentaties kunt toevoegen die je nagekeken wilt hebben. Ik houd er van om het laagdrempelig te houden, dus je kunt mij ook gewoon een voicememo via Whatsapp sturen!

   

 • Online omgeving met alle tools die je nodig hebt
  Je krijgt toegang tot exclusieve content die je kunt gebruiken gedurende het traject. Denk aan learning video’s, templates, blueprints en podcasts.
   

 • Groepselement: Facebookgroep met gelijkgestemden en maandelijkse masterclasses
  Uit eigen ervaring weet ik dat een groep je enorm kan versterken. Daarom faciliteer ik dit groepselement om elkaar te supporten, vragen te stellen en van elkaar te leren!

aanbod

Dit bereik jij met het mentorship traject

Jij hebt jouw onderscheidende vermogen en weet dit perfect door te vertalen in je business en marketing communicatie uitingen.
Jij weet jouw ideale klant niet alleen te bereiken en aan te spreken, maar ook echt impact te maken.
Jij hebt een ijzersterk online fundament staan met zowel actieve- als passie marketingmethodes.
Inplaats van als werknemer in je bedrijf chaotisch alle to do's lijstjes af te werken, weet jij leiderschap te nemen en sta jij als een CEO in je bedrijf. Je weet de juiste prioriteiten te stellen waardoor jij je productiviteit verhoogt en je tijd efficiënt benut.
Middels ijzersterke content en marketing communicatieteksten die pakkend zijn en raken trek jij gemakkelijk nieuwe volgers en klanten aan die bij je passen.
​Je bouwt consistent aan meer bereik, impact en omzet

Ben jij klaar om te kiezen voor jezelf en een investering te maken die levens veranderlijk is voor jouw praktijk?

Waarom zou je met mij samenwerken?

Als jongste van 4 kinderen was ik altijd de ‘kleinste’.  Mede hierdoor heb ik onbewust lange tijd een afhankelijke positie ingenomen, op latere leeftijd besefte ik dat ik het anders wilde.

 

Onafhankelijk en vol zelfvertrouwen succesvol.

En dat gun ik jou ook. Wanneer je doet waar je écht gelukkig van wordt en er onwijs goed in bent, dan kun je alles bereiken wat je wilt.

 

Met ondertussen 5+ jaar ervaring zie ik heel snel wat werkt en wat niet, Mijn kracht zit echt in het achterhalen van jou kernboodschap en dit middels praktische marketing methodes en ijzersterke content doorvertalen in je business. Op deze manier heb je direct jouw onderscheidende vermogen, maar zet je ook je marketing strategisch sterk in op een manier waar jij je goed bij voelt.

 

Dit zorgt voor een duurzaam bedrijf die je consistent leads en omzet oplevert.

"Ik ben door middel van het traject van Eefje voor een sterke strategie gegaan. We hebben samen mijn mail funnel, content op mijn website en Instagram aangepakt. Ik heb geleerd hoe ik klanten uit mijn social media haal en hoe ik meer het gesprek aan ga met potentiële klanten. Door dit traject zie ik in hoe ontzettend waardevol het is om actie te ondernemen. Ik zou dit traject absoluut aanbevelen als je wilt groeien met je bedrijf en meer wilt halen uit je online kanalen! Eefje denkt graag met je mee en ze ziet kansen die jezelf niet ziet.“

Kijk eens naar deze ongelooflijke cijfers

Happy clients
0
Maanden die je bezig bent
0 +
Marketing projecten gedaan
0 +
% groei
0 +

Twijfel je of dit iets voor je is?

Plan hier een matchcall

FAQ

Alles rondom ondernemen, marketing en sales. Ik ben er om je persoonlijk op strategisch niveau te helpen met de optimalisatie van je online zichtbaarheid. Dit is allesomvattend. Denk aan online marketing, social media marketing, e-mail marketing en content marketing. Ik kijk echt persoonlijk met je mee waar er voor jou kansen liggen, hoe we die gaan oppakken en toepassen. Wat past er bij jou en waar wordt je blij van? Dit traject is echt gericht op actie. Daarom krijg je concrete maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse acties toegewezen. Even praktisch een aantal dingen op een rijtje waar ik je onder andere mee help:

– Het vinden van jouw onderscheidende vermogen – Het bepalen en aanspreken van je ideale klant – Het opzetten van actieve- en passieve marketingmethodes zodat je wel altijd zichtbaar bent, maar niet altijd zelf online – Prioriteiten stellen. We werken met concrete acties die jij wekelijks en dagelijks uitvoert waardoor jij je productiviteit verhoogt en je tijd efficiënt benut – Het schrijven van je website en marketing communicatieteksten die pakkend zijn en raken – Het aantrekken van nieuwe volgers en klanten – Meer bereik, impact en omzet

Afhankelijk van je resultaten. Als je all een tijd bezig bent en maar niet een consistente omzet weet te creëren of continue op hetzelfde plafond blijft hangen van gemiddeld 1500 tot 2500 per maand. Streef je naar een omzet van 5k – 10k maanden, dan is het sowieso een go! Maar ook als je een fysiek bedrijf hebt en nu de vertaalslag wil maken naar online diensten en verkopen.

 

Om er zeker van te zijn of dit traject passend voor je is, raad ik je aan om een matchcall met mij in te plannen.

Momenteel is de investering 798 per maand voor een samenwerking van 4 maanden. Betaling in één keer is mogelijk, dan ontvang je een kleine korting en kom je uit op een totale investering van 2998 Excl. Btw.

– Voor coaches en therapeuten die momenteel een prima-lopend bedrijf hebben maar continue blijft hangen in omzet

– Als je voornamelijk klanten krijgt via-via of offline en die graag de vertaalslag wil maken naar het opschalen middels online kanalen

– Wanneer je concreet en actiegericht te werk wilt gaan. Je hebt behoefte aan een mentor die je persoonlijk begeleidt op een eerlijke, directe manier.